Stormvogel Value Added Logistics

Stormvogel heeft zich in der loop de jaren gespecializeerd in de verwerking en bewerking en opslag van goederen.Onze Value Added Logistics oplossingen zijn klant specifiek, waardoor wij als verlengstuk van onze opdrachtgevers werkzaamheden in ons magazijn kunnen uitvoeren o.a.;

  • Stormvogel Lossen en Laden van zeecontainers
  • Stormvogel Om / Verpakken, Sealen, strappen en wegen.
  • Stormvogel Labelen of Re-labelen (voorzien van eigen indentiteit)
  • Stormvogel Orderverwerking
  • Stormvogel Assembleren, demontage en Displaybouw

Het gebeurt ook regelmatig dat Stormvogel vrachtwagens lost en overlaad voor klanten die niet beschikken over een magazijn enof laad/losdocks, ook overladen van goederen in bestelwagen d.m.v een heftruck behoord tot een van de vele mogelijkheden. Tevens zijn alle Value Added Logistics diensten natuurlijk te combineren met onze transport diensten.

Met onze oplossingen op het gebied van Value Added Logistics, verbeterd Stormvogel uw logistieke performance én helpen wij u uw producten een eigen identiteit te krijgen waardoor uw producten beter zijn te vermarkten.

Laden en lossen van zeecontainers

Lossen en laden van zeecontainers is een activiteit die Stormvogel in toenemende mate aanbied, waarvoor veel bedrijven vaak weinig en zelfs geen personeel voorhanden hebben. Stormvogel kan deze arbeidsintensieve taak overnemen, zodat de piekbelasting qua werkdruk voor u weggenomen wordt. Ook hier weet dan vooraf waar u aan toe bent qua prijs en tijd. Vaste prijzen berekenen wij bijvoorbeeld per zeecontainer, per ton, per pallet of per collo, voor onder andere:

- Het lossen van de container

- Goederen gesorteerd plaatsen op pallets

- Het veilig en gestructueerd opslaan van uw goederen

Na het lossen en het sealen van de pallets kunt u natuurlijk de goederen dedicated bij uw of uw klant laten bezorgen, kijk hier voor eens bij dedicated transport / distribution.

Verpakken / Ompakken

Verpakkingswerkzaamheden is een prima activiteit om uit te besteden aan een externe partij zoals Stormvogel.Wij  kunnen op verzoek van onze klanten speciale pakketten samenstellen. Dit geeft een toegevoegde waarde aan Value Added Logistics.

Wegen/Sealen/Strappen

Palletiseren, Sealen of Strappen en wegen kunt u dit prima aan de vakmensen van Stormvogel overlaten.Als goederen dienen te worden gesorteerd op pallets en volgens gesealed of gestrapt dienen te worden biedt  Stormvogel u hiermee een oplossing, in overleg met u maken wij voor de artikelen verpakkingsinstructies op. Ook wegen van de lossen artikelen en gehele pallets behoort tot de vele mogelijkheden.

(Re)Labelen/Etiketteren

Om een product vrij gemakkelijk te voorzien van personalisatie, meerdere talen, barcodes, prijzen en merken, kunnen labels en etiketten hierbij veel mogelijkheden bieden.

Echter kan etiketteren en labelen van uw producten een tijdrovende klus zijn, met name als dit dient te gebeuren voor elk product in een doos. Stormvogel heeft de mogelijkheid om deze actie voor u uitvoeren.

Orderverwerking

Vanzelf sprekend krijgt u een overzicht van de goederen die wij voor u gelost of geladen hebben, maar ook de opmaak van begeleidende papieren zoals CMR's en VVA's is geen probleem.

Assembleren, demontage en Displaybouw

Goederen assembleren is een Value Added Service activiteit ervaar de vele diensten van Stormvogel o.a;

- Producten monteren
- Producten samenstellen uit half fabrikaten
- Toevoegen van gebruiksaanwijzing of andere documentatie
- Vouwen van display dozen
- Pakketten samenstellen uit bulk materialen, bijvoorbeeld partijen uit zeecontainers

Stormvogel Value added logistics - Industriestraat 6A/B 6135KH Sittard - Tel: 046-4511343 - Info@stormvogel.com

  • Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoercondities (AVC 2002), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam.
  • Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop voornoemde AVC 2002.
  • Opslag- en bijkomende werkzaamheden: De Physical Distribution voorwaarden 2000, gedeponeerd op 1 september 2000 ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam (nr. 177/2000) en Rotterdam nr. 116/2000).

Reclames binnen 5 dagen, betaling binnen 14 dagen. Op verzoek zenden wij genoemde voorwaarden kosteloos toe.

 Inlog Kioc