Stormvogel Meubeldistributie - Keukenlogistics

Meubeldistributie

Stormvogel heeft zich ook gespecialiseerd in de distributie van meubels, keukens en badkamers naar particulieren. Kenmerken hiervan zijn:
•Verzamelen van binnenkomende deelzendingen en bundelen tot een uit te leveren order.
•Het bellen van consumenten voor het inplannen van de bezorging.
• Bezorgen.
•Inhuizen van de goederen (zowel op de begane grond als op een andere etage) en het retour nemen van verpakkingsmateriaal.

Meubels, Keuken- & badkamer tranport

In verband met de kwetsbare delen van een keuken of badkamer zijn wij extra zorgvuldig. Het vervoeren van een keuken of badkamer gaat dan ook als volgt:

- Keukens en badkamer worden bij binnenkomst geontroleerd en gepalletiseerd en geseald, de goederen worden vervolgens tot aan het bezorg adres alleen nog maar verplaats dmv de pallet. Dit betekend dat er geen handeling meer plaats vindt van de daadwerkelijke goederen tot aan het bezorg adres, het geen de kans op schades aanzienlijk reduceerd.

- Goederen geseald op de pallets worden in de laadbak worden zorgvuldig vast gemaakt met de daarvoor bestemde lading zekerheids middelen.

-De keuken of badkamer wordt dan afhankelijk van de wensen van de klant bezorg met chauffeur en/of bijrijder ondersteund door div logistieken hulpmiddelen.

- Wij staan erbij als de klant controleert of de vrachtdocumenten en afgeleverde goederen kloppen en zijn handtekening voor ontvangst zet. Tevens is het mogelijk om remboursen te innen

Met meer dan 40 jaar ervaring en klanten van groot tot klein, heeft Stormvogel zich in Nederland ontwikkeld tot een begrip op het gebied van sanitair- en keukenlogistiek

Stormvogel Value added logistics - Industriestraat 6A/B 6135KH Sittard - Tel: 046-4511343 - Info@stormvogel.com

  • Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoercondities (AVC 2002), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam.
  • Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop voornoemde AVC 2002.
  • Opslag- en bijkomende werkzaamheden: De Physical Distribution voorwaarden 2000, gedeponeerd op 1 september 2000 ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam (nr. 177/2000) en Rotterdam nr. 116/2000).

Reclames binnen 5 dagen, betaling binnen 14 dagen. Op verzoek zenden wij genoemde voorwaarden kosteloos toe.

 Inlog Kioc