Stormvogel Opslag en Overslag

  • Stormvogel Opslag, Uw voorraad bij ons in beheer? voorraad houden maar niet de laste ervan? bij stormvogel kunt u terecht, of het nu voor 1 of 1000 pallets gaat. stormvogel beschikt locaties in stellingen en grondlocaties zodat er altijd een geschikte plek is voor u goederen. Vanzelf spreken kunt u kiezen uit een groot aantal beheers niveaus, order, pallet en colli. onze opslag diensten kunt u vanzelfsprekend aanvullen met onze value added logistics diensten.
  • Stormvogel Overslag, onze overslag diensten zijn uitmate geschikt voor fieldmarketing / vertegenwoordigers. u laat de goedereren bij ons in opslag nemen, zonder dat daarbij rekening hoeft gehouden te worden met sleuteladres / aanwezigheid. Stormvogel zorgt ervoor dat u fieldmarketeer / vertegewoordiger toegang heeft tot zijn voorraad. ook hier kan stormvogel met de value added logistics diensten door bijv. displays voor de assembleren.

Stormvogel beschikt over een opslagruimte van 1200m² in de regio Sittard, die geschikt is voor zowel tijdelijke als permanente opslag. Daarbij bieden wij u ook de mogelijkheid om uw goederen over te brengen naar een ander vervoermiddel. Het magazijn is permanent bewaakt met alarmsysteem en camerabewaking.

Stormvogel Value added logistics - Industriestraat 6A/B 6135KH Sittard - Tel: 046-4511343 - Info@stormvogel.com

  • Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoercondities (AVC 2002), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam.
  • Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop voornoemde AVC 2002.
  • Opslag- en bijkomende werkzaamheden: De Physical Distribution voorwaarden 2000, gedeponeerd op 1 september 2000 ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam (nr. 177/2000) en Rotterdam nr. 116/2000).

Reclames binnen 5 dagen, betaling binnen 14 dagen. Op verzoek zenden wij genoemde voorwaarden kosteloos toe.

 Inlog Kioc